Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Kutlamayı düzenleyen ve hazırlayan öğretmenimiz Orhan YALÇIN’a, programda emeği geçen öğrencilerimize, halk oyunlarını hazırlayan Ferah ARIM öğretmenimize ve halk oyunlarında emeği geçen öğrencilerimize ve katılım gösteren muhtarımız Mehmet ÖZCAN’a, ve coşkuyla kutlanmasında katkıları olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

ÇEDES PROGRAMI DAHİLİNDE sağlık hizmetleri öğretmeni Semiha KOÇAKve müdür yardımcısı Neslihan Demir’in koordinatörlüğü ile öğretmenlerimizin katkılarıyla kermes düzenlenmiştir. Kermesimize katkı sağlayan Şehit Süleyman acar anadolu Lisesi müdür olan pamukkale ilçe eğitim birsen başkanımız Sayın Mehmet MULCAR’ın destek ve katkıları piyade onbaşı Bayram güzel ortaokulu okul müdürü Sait Osman dedeler ve öğretmenlerinin, kokpit havacılık lisesi müdürü Yusuf Aybek müdürümün desteklerive okul öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğin gelirlerlerini kardeş okulumuz olan isekenderundaki fen lisesine bağışlanacaktır. Bizler bir nebzede olsa sizlerin acılarına ortak olabilirsek ne mutlu. Rabbim bir daha o acıları kimseye yaşatmaması dileğiyle.

Haz

Irlıganlı mahallesi liseler arası yapılan futbol turnuvasında okulumuz şampiyon oldu. Beden eğitimi öğretmenimiz Ferah Arım ve öğrencilerimiz kutluyoruz

May

Bu akşam ÇEDES programı dahilinde Hatay’dan misafirimiz Bestami ve ailesini ziyarette bulunduk. Güzel evladımız Bestami ve ailesine o güzel misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

11. Sınıf Öğrencimiz Zehra Arslan,
Bilek güreşi branşında kendi ağırlığında çift kol il şampiyonu olmuştur.
Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu temsil edecektir.
Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bravo Zehra