DENİZLİ / PAMUKKALE - Pamukkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Pamukkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Irlıganlı Mah. Atatürk Cad. No102 Pamukkale/DENİZLİ
Vizyon
Denizli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak Açılan Pamukkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Tarihini ve kültürünü öğrenerek, vatanının kutsal değerlerine sahip çıkan ve becerilerini sürekli geliştiren, toplum ve birey sağlığını önemseyen, çalışkan, işine adanmışlık duygusuna sahip, kaliteli sağlık personeli yetiştirmek için varız.
Misyon
Pamukkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; sağlıkla ilgili çalışmalarıyla adından söz ettiren, öğrencilere bir meslek kazandırdığı için öncelikle tercih edilen, eğitimi ile lider bir okul olmak. Bu ilkeden hareketle biz, sağlık sistemi içinde kendi üzerine düşen görevin bilincinde, tıptaki gelişmeleri takip edebilecek sağlık personeli yetiştirmek için varız
Başarılar
Beceri Tabanlı Proje Yarışmasında İl Birincilikleri,Bölge Dereceleri Çevre Günü kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında 3.lük
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
08.00-17.00
Kalorifer(Kömür)
270 NO´LU BELEDİYE OTOBÜSÜ, IRLIGANLI MİNÜBÜSLERİ
SERVİS MEVCUT DEĞİLDİR.
IRLIGANLI MAHALLESİ ATATÜRK CAD. NO:102 PAMUKKALE DENİZLİ
DENİZLİ MERKEZE 15 KM
68 Sağlık Alanı
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz LGS puanıyla alım yapmamaktadır.
VOLEYBOL, MASA TENİSİ, MANGALA, SATRANÇ, BOCCE, BASKETBOL, ALTETİZM, FUTSAL
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 2204-A kategorisinde 3 proje başvurusu PATENT/FAYDALI MODEL Başvurusu TÜBİTAK 4006 A kategorisinde 15 Proje başvurusu yapılmıştır.
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
AB KA102 Proje Koordinatörlüğü ve Proje ortaklıkları mevcuttur. AB KA219 Proje Ortaklıkları mevcuttur. Gerçekleşmiş KA102 Projesi vardır.