Engelliler Haftası Farkındalık Çalışmamız (Video)

Engelliler haftası kapsamında 12/B sınıfı da görme engelli,bedensel engelli ve işitsel engelliler için farkındalık oluşturulması adına 3 farklı parkur hazırladılar 🩼
11/C sınıfı bu parkurlarda yarışarak hem engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları az da olsa deneyimlediler, hem de sınıf dışı bir etkinlikle eğlendiler
Parkur hazirlamalarinda yardımcı olan sevgili Ferah öğretmenimize de çok teşekkürler
(Özlem Siviş)

Bu anlamda bu etkinliği koordine eden Özlem hocama çok teşekkür ederiz . Öğrencilere dokuna bildiğimiz ve onlara adım ata bildiğimiz sürece onları gerçek hayata daha çok yaklaştıraabiliriz ve yaşamın anlamını fark ettirebiliriz görmezden gelir duymazsak sonraki süreçlerde onlarda bizleri duymayacaktır ve görmeyecektir yarınlarımız için nakış nakış işlememiz gerekiyor gençlerimizi ve çocuklarımızı. Teşekkürler Pamukkale mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nin güzel öğrencileri sizlerle gurur duyuyoruz.

02-02-202402-02-202402-02-2024

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 02.02.2024 13:15 - Görüntülenme: 24